Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΑΥΤΑ είναι τα 5 πράγματα που κρατάνε έναν άντρα σε μια σχέση

Οι άντρες δεν είναι τόσο περίπλοκα όντα όσο οι γυναίκες. Αυτά που σκέφτονται αυτά και λένε- και πιστέψτε μας δεν είναι πολλά! Παρακάτω λοιπόν θα δείτε, 5 απλά πράγματα που είναι ικανά να κρατήσουν έναν άντρα σε μια σχέση. Αν λοιπόν θέλετε να τον κρατήσετε κοντά σας, δεν έχετε παρά να τους δώσετε βάση, κορίτσια! 

1. Ειλικρίνεια
Πείτε του την αλήθεια για τους πρώην σας, για τη ζωή σας, το παρελθόν σας, αλλά και για τα σχέδια για το μέλλον σας. Αν του δείξετε πως θέλετε να κρατάτε πράγματα για τον εαυτό σας, τον βάζετε σε σκέψεις για το πόσο τον θέλετε και πόσο τον εμπιστεύεστε! Μη βάζετε τη σχέση σας σε κίνδυνο αποκρύπτοντας την αλήθεια! 

2. Η θετική διάθεση και το μονίμως χαραγμένο στα χείλη χαμόγελο
Οι άντρες δεν μπορούν τα μούτρα και τη «μουρμούρα». Αν λοιπόν κάνετε συχνά σκηνές, ζηλίτσες και μούτρα να ξέρετε πως το τέλος δεν θα είναι μακριά. 

3. Διαβεβαιώσεις επί παντός επιστητού 
Οι ανασφάλειες δεν είναι μόνο γένος θηλυκού, αλλά και αρσενικού. Όταν μάλιστα αυτές επηρεάζονται και από το παράγοντα του εγωισμού, γιγαντώνονται! Γι΄αυτό και οι άντρες θέλουν διαβεβαιώσεις για το ότι είναι ο καλύτερος, ο ικανότερος σύντροφος που είχατε ποτέ, με τις καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις και φυσικά αυτός που σας προκαλεί το περισσότερο ενθουσιασμό! Αν νιώθετε έτσι για το έτερο ήμισυ σας δεν έχετε παρά να του το δείξετε- θα το εκτιμήσει και θα χαρεί! 

4. Κοινά ενδιαφέροντα αλλά και κοινές ασχολίες
Πρώτη και καλύτερη είναι το σεξ φυσικά. Σίγουρα και τα ταξίδια, η μουσική, τα sports κλπ είναι βασικοί παράγοντες, αλλά το σεξ είναι αναμφισβήτητα ο σημαντικότερος όλων για τον κάθε άντρα!

5. Φαντασία και ευρηματικότητα στο κρεβάτι
Ναι, ναι καλά ακούσατε! Η ρουτίνα στο σεξ μόνο κακό κάνει και φθείρει τη σχέση. Αυτό φαίνεται πως οι άντρες το γνωρίζουν πολύ καλά, για αυτό και ζητάνε φαντασία στο σεξ, αλλιώς βαριούνται και… στρέφονται σε άλλες πορτοκαλιές που κάνουν… διαφορετικά πορτοκάλια!