Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Πανελλήνιος αγώνας "beach racket" στην Κυπαρισσία

Με την συμμετοχή 95 αθλητών από 10 συλλόγους θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο η 3η αγωνιστική του Πανελλήνιου πρωταθλήματος "beach racket" στην παραλία του Αη Λαγούδη, που κάθε χρόνο προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών θεατών που απολαμβάνουν πολύ όμορφο θέαμα από τους συμμετέχοντες.

Οι αγώνες διοργανώνονται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αγωνιστικής Ξυλορακέτας, το Δήμο Τριφυλίας και τον τοπικό Σύλλογο ΑΟΑΞ Κυπαρισσίας ο όποιος  σε ανακοίνωσή του σημειώνει για τους αγώνες:  «Με πολλές συμμετοχές θα διεξαχθεί  η τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος beach racket το διήμερο 26-27 Ιουλίου στην παράλια Αη Λαγούδη της Κυπαρισσίας. Συγκεκριμένα 10 όμιλοι από όλη την Ελλάδα και συνολικά 95 αθλητές θα δώσουν το παρόν υποσχόμενοι ένα πλούσιο αγωνιστικό θέαμα καθηλώνοντας τους θεατές στις κερκίδες. Ο σύλλογος έχει κάνει όλες τις προσπάθειες ώστε να γίνει μια διοργάνωση αντάξια των προηγούμενων χρονών τόσο στον οργανωτικό τομέα όσο και αυτό της φιλοξενίας των αθλητών αλλά και συνόδων αυτών, οι οποίοι αναμένεται να κατακλύσουν τα ξενοδοχεία της περιοχής. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε για να ανακαλύψετε την αγωνιστική πλευρά της ρακέτας».

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο στην παραλία από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το απόγευμα, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.