Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

«Έφυγε» νωρίς ο σκιτσογράφος Kalio

«Έφυγε» νωρίς, σε ηλικία 30 ετών, για τη γειτονιά των Αγγέλων ο γνωστός Πολυγυρινός σκιτσογράφος Δημήτρης Καλαϊτζής (Κάλιο ή Kalio). Θλίψη και μεγάλη συγκίνηση έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του στον Πολύγυρο. Τον Δημήτρη τον «πρόδωσε» η καρδιά του την ώρα που έβλεπε τηλεόραση.

Επάνω το τελευταίο σκίτσο του Kalio. 


Ο «Κάλιο» σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing αλλά η αγάπη του για το σκίτσο και την γελοιογραφία ήταν αυτή που τον κέρδισε.

Συνεργάστηκε με πολλές ιστοσελίδες και εφημερίδες της Χαλκιδικής, της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

Η κηδεία του Δημήτρη θα γίνει σήμερα Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι.

Πηγή: http://www.halkidikinow.gr/2014/09/22079

Ο γνωστός γελοιογραφος Πέτρος Τσιολάκης λίγες ώρες πριν έγραψε στο fb: 

"Πήρε το πενάκι του και έφυγε εντελώς ξαφνικά για το στέκι των αξέχαστων Ελλήνων γελοιογράφων. Θα είναι ο μικρότερος της παρέας μα θα σκιτσάρει κι εκεί πάνω που πήγε. Ο Kalio είχε μάθει μόνος του να σκιτσάρει και μόνος του είχε ανοίξει τον δρόμο του στον κόσμο της Ελληνικής γελοιογραφίας. Αγαπήθηκε από τους αναγνώστες του και είχε την εκτίμηση όλων των συναδέλφων που τον γνώριζαν. Δούλευε με αγάπη και μεράκι κι αυτό φαίνονταν στη δουλειά του γι αυτό και παρά το νεαρό της ηλικίας του, ήταν μόλις 30 χρονών, πρόλαβε να βάλει και την δική του σφραγίδα στον μαγικό κόσμο της Ελληνικής γελοιογραφίας. 
Καλό παράδεισο Δημήτρη. Θα μας λείψεις!  
…και τα σκίτσα στον Πολύγυρο δεν θα είναι πια όπως παλιά."