Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Ηλεκτρονική εβδομαδιαία περιοδική έκδοση του Τ.Ε.Ε. για την αγορά εργασίας - Τεύχος 117

Το Τ.Ε.Ε. ανέρτησε σήμερα στο portal του την ηλεκτρονική εβδομαδιαία περιοδική έκδοση για την αγορά εργασίας - Τεύχος 117. Το Εβδομαδιαίο Newsletter-Εργασία αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο ενημέρωσης για το νέο μηχανικό, ειδικά σε ζητήματα απασχόλησης, εύρεσης εργασίας και γενικά σε θέματα που σχετίζονται με την αγορά εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν το υπ' αρ. 117 τεύχος της 29ης Οκτωβρίου 2014 απευθείας στη διεύθυνση: http://portal.tee.gr/portal/page/portal/INFO_TEE/erga_meletes_ergasia_2014/10_14/20141029.pdf.   

Πρόκειται για μια εβδομαδιαία ενημερωτική ηλεκτρονική έκδοση του Τ.Ε.Ε. που περιέχει:
- Ρεπορτάζ και πληροφορίες για την απασχόληση γενικά και ειδικότερα των μηχανικών.  
- Ειδικά αφιερώματα για τις συνθήκες εργασίας και τα επαγγελματικά δικαιώματα των μηχανικών.  
- Συνεντεύξεις και έρευνες για την αγορά εργασίας των μηχανικών.
- Παρεμβάσεις του Τ.Ε.Ε. σε ζητήματα απασχόλησης των μηχανικών.
- Ανακοινώσεις για τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σε χώρες του εξωτερικού μέσω πρεσβειών ή άλλων πηγών, σε διεθνείς διακρατικούς φορείς και οργανισμούς και πανεπιστημιακά ιδρύματα.
- Προκηρύξεις επιδοτούμενων η συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων, υποτροφιών από Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, φορείς του δημοσίου ή ιδιωτικού τομέα.  
- Προκηρύξεις θέσεων εργασίας μέσω Α.Σ.Ε.Π. σε όλη την επικράτεια για κατηγορίες και ειδικότητες που αφορούν στους μηχανικούς μέλη του Τ.Ε.Ε. 

Στόχος αυτής της ηλεκτρονικής έκδοσης του Τ.Ε.Ε. είναι η όσο το δυνατόν έγκαιρη, έγκυρη και οργανωμένη παρουσίαση πληροφοριών και δεδομένων που θα βοηθήσουν τους μηχανικούς, όλων των κλάδων και ηλικιών, στη δύσκολη προσπάθεια παρακολούθησης της αγοράς εργασίας και εξεύρεσης εργασίας σε Ελλάδα και εξωτερικό.