Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Δωρεάν ενεργειακή επίσκεψη κατ'οίκον με ένα κλικ

Χειμωνιάζει και είναι ώρα να λάβουμε προληπτικά μέτρα ώστε να κρατήσουμε έξω από την κατοικία μας το κρύο και την υγρασία.
«Κουφώματα, μόνωση, επιλογή μέσου θέρμανσης και λογαριασμοί» είναι οι πρωταγωνιστές των προβληματισμών σου και η αποστολή αυτής της εβδομάδας έχει τη γνώση που αναζητάς φέρνοντας τον «ειδικό» και τις λύσεις εξοικονόμησης θερμότητας στην οθόνη του υπολογιστή σου! 

Δες το παρακάτω βίντεο και απόλαυσε μία ψηφιακή ενεργειακή επίσκεψη με οδηγό μας τον Γιώργο Μαρκογιαννάκη, ειδικό στο συγκεκριμένο θέμα. Ο Γιώργος, μηχανολόγος ενεργειακός μηχανικός, επισκέφτηκε το σπίτι της Εύας, φίλης της ΚαλύτερηςΖωής, εντόπισε τα προβλήματα που αυξάνουν τις απαιτήσεις θέρμανσης και πρότεινε πρακτικές συμβουλές για εξοικονόμηση ενέργειας και βελτίωση της ποιότητας θέρμανσης. Μέσα από το βίντεο μπορείς κι εσύ να εστιάσεις σε παρόμοια προβλήματα και να βρεις πρακτικές και λύσεις που συμφέρουν.

Τι θα "κερδίσεις";

Μόλις 15 λεπτά θα είναι αρκετά για να μάθεις πως να βοηθήσεις την τσέπη σου και το περιβάλλον καταπολεμώντας την απώλεια θερμότητας κατ’οίκον. Αφού δεις το βίντεο ξεκίνα σήμερα κιόλας με μικρές και οικονομικές αλλαγές που θα κάνουν την κατοικία σου πιο ζεστή και εσένα πιο «ετοιμοπόλεμο» και σίγουρο για τις επιλογές σου. 

Πηγή