Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

11 θέσεις εργασίας σε έργο ΕΣΠΑ του Δήμου Σπάρτης

Προκήρυξη πρόσληψης επιστημονικού προσωπικού και τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για τις ανάγκες του 2ου υποέργου «Αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες» του έργου (ΕΣΠΑ) «Δίκτυο αποχέτευσης οικισμών Συκαράκι, Αλέσια, Κόζι, Καλάμι, Γούναρη Δήμου Σπάρτης και σύνδεση με το υφιστάμενο δίκτυο», ενταγμένο στο Ε.Π. «Δυτικής Ελλάδας - Πελοποννήσου - Ιονίων Νήσων 2007-2013».

Μεσσηνιακός βυθός, ένα από τα μεγαλύτερα μουσεία

Δύτης της Εφορείας Εναλίων εξερευνά βυθισμένο οικισμό στη Λακωνία
Μπορεί η Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων να έχει στην «επικράτειά» της εκατοντάδες αρχαία σκαριά και ολόκληρες αρχαίες πολιτείες που είναι κάτω από το νερό, ακόμα και σύγχρονα βυθισμένα πλοία που παρουσιάζουν κάποιο ιστορικό ενδιαφέρον, αλλά η έδρα της βρίσκεται σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της αθηναϊκής στεριάς. Απέναντι από την είσοδο του Ηρωδείου, επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, από το κτίριό της αντικρίζει κανείς τον Παρθενώνα. 

Πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Τριφυλίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Συμμετοχής για τη σύσταση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης

Παν. Φαρμάκης: "Οι πολίτες απλώς ζητούν καλύτερη καθημερινότητα"

"Οι πολίτες δεν ζητούν μεγάλα έργα, απλά μια καλύτερη καθημερινότητα, η οποία τα τελευταία χρόνια αποτελεί πολυτέλεια" σημειώνει ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φιλιατρών Παναγιώτης Φαρμάκης. Μιλά για τα προβλήματα της πόλης σε ύδρευση, αποχέτευση και καθαριότητα για την οποία υπόσχεται ευχάριστες εκπλήξεις.

- Τι σας έκανε να ασχοληθείτε με τα κοινά;
"Είναι εύκολο κανείς να κάνει κριτική για τα κακώς κείμενα του τόπου του χωρίς να συμμετέχει ενεργά. Σκέφτηκα πως μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση θα μπορούσα πιο εποικοδομητικά και ουσιαστικά να προσφέρω λύσεις για την πόλη μας".

Η Γελοιογραφία της ημέρας 30-9-2014

Τι περιμένεις από ένα λαό που...

Σαν σήμερα… από την τοπική ιστορία. 30 Σεπτεμβρίου 1896 - Ιδρύθηκε η Κτηματική Αδελφότης Φιλιατρών

Σαν σήμερα, στις 30 Σεπτεμβρίου 1896, ιδρύθηκε στα Φιλιατρά η πρώτη συνδικαλιστική οργάνωση με οικονομικοκοινωνικούς σκοπούς που ονομάστηκε «Κτηματική Αδελφότης Φιλιατρών»

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Α' τοπική: Τέσσερις ομάδες στην κορυφή - η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική

Απόλλωνας, Πάμισος, Ολυμπιακός και Σπερχογεία διπλασίασαν τις νίκες τους και προηγούνται στην βαθμολογία της Α' τοπικής. 

Πώς θα ιδρύονται οι επιχειρήσεις με ένα... κλικ από τον υπολογιστή

Mε ένα «κλικ» του ποντικιού του ηλεκτρονικού υπολογιστή όλοι θα μπορούν σταδιακά από τον Nοέμβριο να ιδρύουν επιχείρηση.

Αποκαλυπτικά στοιχεία μελέτης της ΑΔΕΔΥ για τα οικονομικά, το προσωπικό των δήμων και τις ιδιωτικοποιήσεις

Στις σοβαρές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης και των σοβαρών περιορισμών του μνημονίου στο χώρο της Αυτοδιοίκησης αναφέρεται πολυσέλιδη μελέτη του Κοινωνικού Πολυκέντρου της ΑΔΕΔΥ. Διαβάστε εδώ αναλυτικά τη Μελέτη.

Τοποθέτηση Υπαλλήλων - Κατανομή Μηχανημάτων Έργων, Οχημάτων και λοιπών Μηχανημάτων στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τριφυλίας

Αναρτήθηκαν στη "Διαύγεια" οι Αποφάσεις του Δημάρχου Τριφυλίας με θέμα: 
1. "Τοποθέτηση Υπαλλήλων στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολιτικής Προστασίας του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Τριφυλίας" 
2. "Κατανομή Μηχανημάτων Έργων, Οχημάτων και λοιπών Μηχανημάτων στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τριφυλίας"

Η Γελοιογραφία της ημέρας 29-9-2014

Κατώφλι της φτώχειας: Τετραγωνικά και παλαιότητα! 

Υπ. Ανάπτυξης: Οδηγίες σχετικά με τη μη επιβολή ΦΠΑ σε τεχνικά έργα

Οδηγίες σχετικά με τη μη επιβολή ΦΠΑ σε τεχνικά έργα καθώς και λοιπά φοροτεχνικά ζητήματα σχετικά με την υλοποίηση και παράδοση των έργων, στις περιπτώσεις εκτέλεσής τους από φορέα για λογαριασμό τρίτου εκδόθηκαν από το υπουργείο Ανάπτυξης και αναρτήθηκαν στη «Διαύγεια». 

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Γνωρίστε την Κύπρια που άναψε φωτιές το Σαββατόβραδο σε καφέ-μπαρ της Μαραθόπολης

Ο Θεός να μας φυλάει! Η Νάταλι Κάντερ, όχι τυχαία, διαθέτει την τέλεια εξωτική ομορφιά (μαμά Κύπρια, μπαμπάς Σύριος) και ήταν χτες βράδυ σε καφέ-μπαρ της Μαραθόπολης για να ανεβάσει πυρετό στους παρευρισκόμενους... 

Υπενθύμιση για την εγγραφή στο Εθνικό Μητρώο Σημείων Υδροληψίας

Από την Ειδική Γραμματεία Υδάτων του ΥΠΕΚΑ υπενθυμίζεται ότι στις 30-09-2014 εκπνέει η προθεσμία υποβολής αίτησης για ένταξη σημείου υδροληψίας στο Εθνικό Μητρώο Σημείων Υδροληψίας (ΕΜΣΥ) σύμφωνα με την ΚΥΑ 145893/2014 (ΦΕΚ Β’ 1212). 

Τα 7 μυστικά της θέρμανσης – Δείτε πώς θα γλιτώσετε χρήματα

Το τοπίο φέτος είναι εντελώς διαφορετικό από πέρυσι. Το πετρέλαιο θέρμανσης έγινε φθηνότερο, ενώ διατηρείται και το επίδομα.

Η Γελοιογραφία της ημέρας 28-9-2014

Πλαστοί διορισμοί στο Δημόσιο...

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Η Γελοιογραφία της ημέρας 27-9-2014

Για τα 40 της οικονομίας...

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Τριφυλίας - Αίτηση συμμετοχής σε εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Τριφυλίας και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Τριφυλίας. στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Φθινοπωρινές αποφάσεις για να ομορφύνουμε τον χειμώνα μας..!

Μετά το καλοκαίρι, το φθινόπωρο σηματοδοτεί τη νέα αρχή. Οι περισσότεροι από εμάς γυρνάμε ξεκούραστοι από τις διακοπές, έτοιμοι πια για να μπούμε στη ρουτίνα του χειμώνα. 

Νταλίκες με VW στην Costa Navarino για την παρουσίαση των νέων μοντέλων

Πυρετώδεις είναι το τελευταίο διάστημα οι προετοιμασίες στην Costa Navarino ενόψει του μεγάλου ενδοεταιρικού προγράμματος παρουσίασης του νέου Passat και του ηλεκτρικού Golf (TDE) της Volkswagen. 

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Γελοιογραφίες για τις δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη

Γελοιογραφίες με αφορμή τις δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη ότι θα "αποσύρει τις καταθέσεις του από τις ελληνικές τράπεζες" μόλις πέσει η κυβέρνηση και αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Πόσο κοστίζει να ανοίξετε μια επώνυμη επιχείρηση καφέ;

Aκόμη και σε περίδο κρίσης οι Ελληνες αρνούνται να στερηθούν…

Απόδοση ΦΠΑ μόνο εφόσον έχει εισπραχθεί

Στήριξη ρευστότητας σε χιλιάδες επιχειρήσεις θα δώσει το νέο σύστημα καταβολής του ΦΠΑ που αναμένεται να ξεκινήσει από την 1η Οκτωβρίου και θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή τον Ιανουάριο του 2015. Με το νέο σύστημα, η καταβολή του ΦΠΑ θα πραγματοποιείται όταν το τιμολόγιο πληρωθεί, ανεξάρτητα από την ημερομηνία έκδοσής του. 

Μανιάτης: Μπορούν να δημιουργηθούν 70.000 «πράσινες» θέσεις εργασίας

«Με τη στρατηγική που έχει διαμορφωθεί για την περίοδο 2014-2020, μέσα από τον ευρύτερο χώρο του υπουργείου Περιβάλλοντος, μπορούν να δημιουργηθούν 70.000 βιώσιμες θέσεις εργασίας» ανέφερε ο υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης, κατά την τελετή απονομής των Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον, που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ), υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 

8ο Εθνικό Συνέδριο Μεταλλικών Κατασκευών

Η Εταιρεία Ερευνών Μεταλλικών Έργων (ΕΕΜΕ) σε συνεργασία µε το ΤΕΕ Πελοποννήσου διοργανώνουν, στην Τρίπολη 2-4 Οκτωβρίου 2014, το 8ο Εθνικό Συνέδριο Μεταλλικών Κατασκευών. 

Άνοιξε σχολή εκμάθησης αγωνιστικού και παραδοσιακού Muay Thai/Boran στα Φιλιατρά

Ο Αθλητικός Σύλλογος Muay Thai "Τυφώνας" σας περιμένει στο νέο του χώρο στην οδό Ιωαν. Σπέντζα στα Φιλιατρά (δίπλα από Ι.Ν. Αγ. Ιωάννη), όπου ήδη έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για όλα τα τμήματα από 10.00 π.μ. έως 1.00 μ.μ. και από 5.30 μ.μ. έως 7.00 μ.μ.

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΑΕΔ: Εξ' αποστάσεως η ανανέωση της κάρτας ανεργίας

Εξ' αποστάσεως, από τον υπολογιστή τους, θα μπορούν στο εξής οι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ να ανανεώνουν την κάρτα ανεργίας τους, χωρίς να απαιτείται η αυτοπρόσωπη παρουσία τους στις υπηρεσίες του Οργανισμού. 

Έντονη κακοκαιρία τις επόμενες ημέρες

Σημαντική επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα από τις βραδινές ώρες της Πέμπτης και κυρίως το διήμερο Παρασκευή και Σάββατο με τοπικά ισχυρές καταιγίδες, επικράτηση πολύ θυελλωδών βοριάδων και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα συνοδευόνται από αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα και χαλαζοπτώσεις. Πιο αναλυτικά:

Έπεσαν οι υπογραφές για το οδικό έργο Πάτρα - Πύργος

Αίτημα ετών –ίσως και δεκαετιών- για την Ηλεία γίνεται πραγματικότητα, καθώς το πρωί της περασμένης Δευτέρας ο υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Δένδιας, έβαλε την τελική υπογραφή στην ένταξη του οδικού τμήματος Πάτρας - Πύργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και «κλείδωσε» τη χρηματοδότησή του. Το συμβατικό κόστος του έργου θα φτάσει τα 340 εκατ. ευρώ και αναμένεται να παραδοθεί σε 26-30 μήνες.

Η προϊστορία στα ντέρμπι "Πάμισος - Εράνη"

Το παιχνίδι του Παμίσου με την Εράνη δεσπόζει δίχως αμφιβολία στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στην Α' τοπική το Σαββατοκύριακο.

Ποια τρόφιμα επιτρέπεται να πωλούνται στα σχολεία

Σχολικά κυλικεία
Σύμφωνα με την νέα Υ1γ/Γ.Π/οικ 81025 (ΦΕΚ2135/Β/29.8.2013), στα σχολικά κυλικεία, καντίνες (σταθερές), χώρους εστίασης, εντός των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, επιτρέπεται να πωλούνται, τα παρακάτω προϊόντα:

«Έφυγε» νωρίς ο σκιτσογράφος Kalio

«Έφυγε» νωρίς, σε ηλικία 30 ετών, για τη γειτονιά των Αγγέλων ο γνωστός Πολυγυρινός σκιτσογράφος Δημήτρης Καλαϊτζής (Κάλιο ή Kalio). Θλίψη και μεγάλη συγκίνηση έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του στον Πολύγυρο. Τον Δημήτρη τον «πρόδωσε» η καρδιά του την ώρα που έβλεπε τηλεόραση.

Νομοσχέδιο YΔΜΗΔ: On line τα οικονομικά των δήμων, υπουργείων και λοιπών φορέων

Στη βουλή κατατέθηκε το νομοσχέδιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης «Ανοικτή διάθεση και περαιτέρω χρήση εγγράφων, πληροφοριών και δεδομένων του δημόσιου τομέα», που εισάγει την ελεύθερη διάθεση δεδομένων του δημοσίου σε κάθε τρίτο φορέα.

Ημερίδα με θέμα : “Προστασία Παραδοσιακών Οικισμών & Σύγχρονος Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός” - Καλαμάτα 11/10/2014

Η Ημερίδα συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος & Πολιτισμού – Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς, το ΤΕΕ Πελοποννήσου, την 26η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων και το Δήμο Καλαμάτας, με στόχο τη διερεύνηση των προβλημάτων και των τρόπων προστασίας των παραδοσιακών οικισμών της περιοχής στο πλαίσιο των σημερινών αναπτυξιακών προκλήσεων.

Επαναχρησιμοποίηση στα σχολεία!

Πολλά σχολεία σε όλη σχεδόν τη χώρα παρουσιάζουν σημαντικές ελλείψεις σε υπολογιστές, φωτοαντιγραφικά, εκτυπωτές. Σε καλούμε να δραστηριοποιηθείς για το καλό του σχολείου περιοχής που μένεις. 

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Ποιοι δικαιούνται εποχικό επίδομα έως 916 ευρώ - Όροι και προϋποθέσεις

Από την 1η Οκτωβρίου ξεκινά ηλεκτρονικά και θα διαρκέσει έως την 1η Δεκεμβρίου η υποβολή των αιτήσεων (εκτός ΚΕΠ) για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος του ΟΑΕΔ ύψους 458,15 ευρώ έως 916,30 ευρώ σε εποχιακά εργαζόμενους.

H Πανωραία από τα Φιλιατρά...

Η κυρία των Ενόπλων Δυνάμεων που «έκλεψε» την παράσταση στο Μέγαρο Μαξίμου κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Αντώνη Σαμαρά με τον πρωθυπουργό της Πορτογαλίας, Πέδρο Κοέλιο, δεν είναι άλλη από την Πανωραία Χρονοπούλου, με καταγωγή από τα Φιλιατρά.

Εγγραφές στη Σχολή Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Για 8η συνεχόμενη χρονιά, θα λειτουργήσει Σχολή Σαμαρειτών και Διασωστών στο πλαίσιο του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Καλαμάτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. 

Κόλπο: Δείτε τους κωδικούς πρόσβασης (passwords) πίσω από τις τελίτσες

Καμιά φορά μπορεί να συμβεί να ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης ή τους κωδικούς (passwords) που χρησιμοποιείτε. Βέβαια γνωρίζετε ότι υπάρχουν αποθηκευμένοι στο πρόγραμμα περιήγησης σας. Το αποτέλεσμα φυσικά, σας είναι γνωστό.

Η Γελοιογραφία της ημέρας 24-9-2014

Εδώ είναι θαμμένη η οικονομία!

«Χαράτσωμα» 80.000 ευρώ για ΕΝΦΙΑ στο Δήμο Τριφυλίας!

Ούτε και ο Δήμος Τριφυλίας γλιτώνει το βαρύ «χαράτσωμα» που επιβάλλει η κυβέρνηση με τον ΕΝΦΙΑ, αφού καλείται να πληρώσει περίπου 80.000 ευρώ!

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των "αιώνιων"

Οι ελληνικές ομάδες ρίχνονται στη μάχη της Euroleague στα μέσα του Οκτώβρη (16-17/10), όμως σήμερα ανακοινώθηκαν τα κανάλια μέσα από τα οποία θα μπορούν οι Έλληνες φίλαθλοι να παρακολουθήσουν τις ευρωμάχες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. 

Συνέλευση τετραμήνου του Ομίλου Δράσεων & Πολιτισμού

Κάθε τέσσερις μήνες ο ΌΜΙΛΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ συνεδριάζει για να βρίσκονται τα μέλη του, να πέφτουν ιδέες για δράσεις, να έρχονται και να εγγράφονται καινούριοι φίλοι οι οποίοι μας γνώρισαν από τις δράσεις μας, να πίνουμε όλοι μαζί ένα καφεδάκι ή να τσιμπάμε και κάτι. Έτσι λοιπόν, ορίζουμε συνάντηση για την ερχόμενη Κυριακή το απόγευμα στις 6.00 στην καντίνα στο Στόμιο.

Πρόσκληση απόσπασης 24 υπαλλήλων στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

Πρόσκληση αποσπάσεων είκοσι τεσσάρων υπαλλήλων στην ειδική γραμματεία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Η Γελοιογραφία της ημέρας 23-9-2014

Η Συμφωνία Σαμαρά-Μέρκελ...

Η Αρχαία Ελλάδα στο Minecraft

Τα γραφεία της σουηδικής εταιρείας Mojang, η οποία έχει λανσάρει το δημοφιλές ψηφιακό παιχνίδι Minecraft.
Όταν ο τριών ετών ανιψιός σου είναι ικανός να παίξει με σχετικά καλή απόδοση ένα παιχνίδι στην ταμπλέτα του πατέρα του, είναι μια ένδειξη ότι τα ψηφιακά παιχνίδια εντάσσονται όλο και περισσότερο στον δημιουργικό χρόνο των παιδιών ως ενασχόληση. 

Φθινοπωρινή ισημερία: Η Google καλωσορίζει το φθινόπωρο

Δύο φορές το χρόνο, κάθε Σεπτέμβρη και κάθε Μάρτη, ο ήλιος ρίχνει τις ακτίνες του ευθυγραμμισμένα επάνω στον Ισημερινό και η διάρκεια ημέρας και νύχτας είναι σχεδόν ίση. 

Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2014-2015

Εν όψει της νέας αθλητικής τηλεοπτικής σεζόν (που έχει ήδη ξεκινήσει), καταγράψαμε και σας παρουσιάζουμε τον αθλητικό χάρτη της περιόδου 2014-2015, εξετάζοντας, όχι μόνο τα εγχώρια συνδρομητικά πακέτα της Nova και του OTE TV, αλλά και τις κυριότερες ευρωπαϊκές και μη συνδρομητικές πλατφόρμες. Θα δούμε τι προσφέρει κάθε μια ξεχωριστά στο αθλητικό της πακέτο, ώστε να μπορέσετε να διακρίνετε αυτή που ανταποκρίνεται πιο πολύ στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Αφιέρωμα της Google στην Ελλάδα: Όλα τα αξιοθέατα της χώρας σε 1,5 λεπτό - Ένα εκπληκτικό βίντεο μέσω Street View

Με ένα εντυπωσιακό βίντεο διάρκειας μόλις ενάμισι λεπτό, η Google, «συστήνει» την Ελλάδα στους Έλληνες και όλους όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τις ομορφιές της χώρας. 

Νέες προσλήψεις στο Δημόσιο - Ανοίγουν 3.070 θέσεις

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα προκηρυχθούν έξι διαφορετικοί διαγωνισμοί για 3.070 προσλήψεις σε ΔΕΚΟ και υπηρεσίες του δημοσίου, ενώ θα προκηρυχθεί και ένας ακόμη κλειστός αυτή τη φορά διαγωνισμός που θα αφορά σε επιτυχόντες του ΑΣΕΠ.