Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Πιστεύει στον Μαρκαριάν ο «Λύμπε»

Το εγκώμιο του Σέρχιο Μαρκαριάν, ο οποίος είναι πλέον ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, έπλεξε ο Φιλιατρινός Νίκος Λυμπερόπουλος

Ο παλαίμαχος επιθετικός είχε συνεργαστεί δύο φορές στο παρελθόν με τον Ουρουγουανό προπονητή στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο έφτασε στους «8» του Champions League. 

«Όπου έχει πάει, έχει παρουσιάσει έργο. Στο Περού οδήγησε ψηλά την Εθνική τους ομάδα και τον έχουν... Θεό. Τον αποκαλούν... μάγο. Όμως, και από την συνεργασία που είχαμε στον Παναθηναϊκό μόνο καλές εντυπώσεις έχω. Είναι δουλευταράς και η φιλοσοφία του ταιριάζει με τη δική μας», ανέφερε αρχικά ο «Λύμπε» στην εφημερίδα «Αγορά» και πρόσθεσε: 

«Δεν υπάρχει ομάδα στην οποία δεν άφησε έργο. Αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημά του». 

Ερωτηθείς αν μπορεί ο Μαρκαριάν να καταφέρει να φέρει τη «γαλανόλευκη» στον δρόμο των επιτυχιών, ο Λυμπερόπουλος τόνισε: «Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στα παιδιά που αποτελούν αυτή τη στιγμή την Εθνική ομάδα. Ο νέος τεχνικός μπορεί να τους δώσει την ομοιογένεια και να τους εμπνεύσει στη δύσκολη προσπάθεια που έχουν μπροστά τους. Σας είπα, η φιλοσοφία του ταιριάζει με τη δική μας. Μπορεί να δώσει στην ομάδα την ομοιογένεια που έχει ανάγκη και να την οδηγήσει στις επιτυχίες. Το αξίζει και αυτός και η ομάδα». 

Πηγή