Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Πεζοπορία στον Μαύρο Λόγγο του Όρους Αιγάλεω μαζί με τον Ορειβατικό Σύλλογο Καλαμάτας

Την Κυριακή 26/4/2015, μαζί με τον Ορειβατικό Σύλλογο Καλαμάτας και τους Εσωτερικούς Μετανάστες, θα πεζοπορήσουμε στα μονοπάτια του Όρους Αιγάλεω. Όσοι αποφασίσετε να έρθετε μαζί μας εφοδιαστείτε με όρεξη για περπάτημα, με όρεξη για επαφή και γνωριμία με τη φύση της Μάλης, με όρεξη για επικοινωνία, με όρεξη...γενικά. 

Θα συναντηθούμε το Σάββατο το βράδυ στο Αρχαίο όπου θα διευκρινίσουμε λεπτομέρειες της πεζοπορίας και ο Ορειβατικός της Καλαμάτας θα προσπαθήσει να πείσει τους δύσπιστους να ακολουθήσουν, δείχνοντάς τους βίντεο και φωτογραφίες από διάφορες εξορμήσεις. 

Την Κυριακή το πρωί στις 8 θα συναντηθούμε στο ρολόι και θα πάμε με αυτοκίνητα μέχρι εκεί που αρχίζει ο χωματόδρομος για τη Μάλη. Θα ξεκινήσουμε στις 8.30 το περπάτημα. Ακολουθώντας πολλά κομμάτια του παλιού μονοπατιού, θα μαζέψουμε λουλουδάκια, θα τραγουδήσουμε, θα ποζάρουμε για καλλιτεχνικές φωτογραφίες και θα καταλήξουμε στου Στασινού τα λημέρια(!), όπου θα μας περιμένει …φαγητό. 

Για όσους θέλουν κάτι περισσότερο, υπάρχει και ξεχωριστή διαδρομή για την Αγια Βαρβάρα και για τις Πόρτες (εκεί κοντά), όπου υπάρχει και καταρράχτης. 

Η πεζοπορία θα ολοκληρωθεί κατεβαίνοντας λίγα ακόμα χιλιόμετρα προς τους Χριστιάνους. 

Η διαδρομή έχει διάρκεια περίπου 3-4 ώρες και είναι περίπου 12-13 χιλιόμετρα. 

Πάρτε νερό και καπελάκι μαζί σας κι αν, λέω αν, ευχαριστηθείτε πολύ μπορείτε να γίνετε μέλη του Ομίλου (με 5 ετήσια ευρουλάκια) για να ενημερώνεστε άμεσα με sms στο κινητό σας. Ακολουθήστε μας λοιπόν. 

Υ.Γ.: Για μια ακόμα φορά εκφράζουμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους επώνυμους αλλά και ανώνυμους χορηγούς μας.