Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Διαδικτυακό σεμινάριο πρόγνωσης καιρού

Λόγω της μεγάλης απήχησης που είχαν τα προηγούμενα σεμινάριά μας και συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι οι ενδιαφερόμενοι πλέον είστε σε διάφορες γωνιές της χώρας, αποφασίσαμε το νέο σεμινάριο: "Θεωρητική Μετεωρολογία και Πρόγνωση του Καιρού" να γίνει διαδικτυακά.

Μέσω της Web-Ex πλατφόρμας που χρησιμοποιούν τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια της Ευρώπης για e-learning μεταπτυχιακά, θα συνδεθείτε με την εικονική μας τάξη, ώστε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο.

Θα μπορέσετε να έχετε ενεργό ρόλο με ερωτήσεις και παρεμβάσεις όπως θα γινόταν απο κοντά και εκτιμώ πως αυτή η νέα (από απόσταση) μέθοδος θα σας ικανοποιήσει ακόμη περισσότερο.

Ο σκοπός μας είναι, τελειώνοντας το σεμινάριο, να είστε σε θέση να κάνετε τη δική σας πρόγνωση καιρού (κατά ένα μεγάλο ποσοστό) για τις επόμενες 6-8 ημέρες. Επίσης δεν χρειάζεται να έχετε ιδιαίτερες γνώσεις για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, παρά μόνο μια σύνδεση στο διαδίκτυο και ασφαλώς διάθεση για να μάθετε τα μυστικά της πρόγνωσης του καιρού.

Το σεμινάριο Πρόγνωσης Καιρού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαΐου και ώρα 18.00 μ.μ..

Η διάρκειά του υπολογίζεται περίπου στις τέσσερις ώρες.

Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο μας ανέρχεται στα 20 ευρώ το άτομο και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν το ονοματεπώνυμο τους, αλλά και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο email: kallianos@yahoo.com, ώστε να σας δώσουμε περαιτέρω πληροφορίες για την εγγραφή σας.

Σας ευχαριστώ πολύ και θα τα πούμε λίαν συντόμως.