Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Απευθείας μετάδοση εικόνας από την κεντρική πλατεία των Φιλιατρών

Ζωντανά στο διαδίκτυο βρίσκεται από προχθές το απόγευμα η κεντρική πλατεία των Φιλιατρών μέσω web camera.

Την ιδέα είχε το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ελληνισμού.

Σκοπός αυτού του εγχειρήματος είναι η 24ωρη απευθείας μετάδοση εικόνας από την κεντρική πλατεία των Φιλιατρών με τα όποια δρώμενα μπορούν κατά καιρούς να υπάρχουν, και μάλιστα και με απευθείας ήχο.

Έτσι λοιπόν οι ανά την γη Φιλιατρινοί θα έχουν την δυνατότητα μέσα από την σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών να βλέπουν απευθείας σε πραγματικό χρόνο την κεντρική πλατεία των Φιλιατρών και όταν υπάρχουν εκδηλώσεις θα μπορούν να τις παρακολουθούν ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΗΧΟ!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ LIVE ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
Στον αέρα του διαδικτύου βρίσκεται από χθες το απόγευμα η Πλατεία των Φιλιατρών μέσω web Camera.
Την ιδέα είχε το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών και υλοποιήθηκε με την συνεργασία του Συλλόγου με το ίδρυμα Ελληνισμού.

Σκοπός αυτού του ......

εγχειρήματος είναι η 24ωρη απευθείας μετάδοση εικόνας από την πλατεία των Φιλιατρών με τα όποια δρώμενα μπορούν κατά καιρούς να υπάρχουν, και μάλιστα και με απευθείας ήχο!!!
Ετσι λοιπόν οι ανά την γη Φιλιατρινοί θα έχουν την δυνατότητα μέσα από την σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών να βλέπουν απευθείας σε πραγματικό χρόνο την πλατεία των Φιλιατρών και όταν υπάρχουν εκδηλώσεις θα μπορούν να τις παρακολουθούν ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΗΧΟ!
- See more at: http://filiatranews.blogspot.gr/2014/09/live-internet.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook#sthash.K9VbBlt1.dpuf